UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » dames sportkleding » Stronger Dames Sportkleding Uitproberen

Stronger Dames Sportkleding Uitproberen

Een tijdje terug kreeg ik een leuke mail van Stronger, of ik wil samenwerken? Mijn eerste reactie was, waarom zou een dames sportkleding merk nou met mij willen samenwerken? Toen herinnerde ik me, ofcourse, ben nu paar maten kleiner dus waarschijnlijk daardoor.

Enfin, ik ging een beetje uit op onderzoek en zag dat ze best wel divers waren. Verder is het een Zweeds merk, en over het algemeen hou ik wel van Zweedse merken, qua fashion vind ik ze net een stapje voor! Dus ik dacht why not! En zo ontving ik paar dagen later een pakketje met mijn uitgekozen items.

Wat ik uitkoos: 👇🏾

Kwalitatief Sportlegging

Ok ik heb niet de kleinste buik omvang, en was bang dat ook deze sport legging naar beneden zou rollen. Mijn tickwaist ladies begrijpen wat ik hiermee bedoel. Maar deze naadloze legging met hoge highwaist blijft op zijn plek. Ik was oprecht verbaasd! Verder sluit het zo mooi aan alle curves en hoeken en geeft het met een mooie apple bottom shape! Like wauw, I look good sis! De maat die ik draag is XL.

Stronger Dames Sportkleding Uitproberen

Stevige Sportbeha

Bijpassend bij de sportlegging koos ik deze Stronger sportbh uit. Ook deze is volkomen naadloos en sluit mooi aan de body. De materiaal is rekbaar en houdt je koel en droog tijdens het sporten. De bandjes zijn ook stevig en dik genoeg waardoor alles op zijn plaats blijft zitten en niet gaat rollen. Dit is echt absoluut het gedeelte wat ik zo geweldig vind! Cause we’ve been struggling! De maat die ik draag is xl.

Stronger Dames Sportkleding Uitproberen

Line Sweater

En heb ik ook nog deze zachte trui genomen. Wat een heerlijke stof is dit zeg! Super zacht en zit heel mooi en comfy. Ik heb express een maat xxl genomen omdat ik wel van een oversized look hou. Je kan het ook prima combineren met een andere soort broek en zelfs met een spijkerbroek.

Conclusie

Heel blij met deze items. En ga nu ook de bijpassende Line Pants bestellen. De maten gaan nu tot een xxl van mij mogen er grotere maten bij komen. Hopelijk gaan ze snel met dit aan de slag! Ik zou zeggen neem een kijkje op De Stronger website, misschien zit er wel een leuke item voor jou bij.

Liefs Suyen

Lees ook: “De Kleur Roze Dragen Deze Winter? Zo Doe Je Dat!

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »