UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » declutter » MIJN MAKE-UP STASH OPRUIMEN DEEL 1

MIJN MAKE-UP STASH OPRUIMEN DEEL 1

In deze video ga ik een gedeelte van mijn ruime make-up stash sorteren en opruimen. Als beauty lover en make-up artiest heb ik best wel wat producten in mijn collectie. En is het ook teveel om alles in één video te proppen. Daarom lijkt het me het handigst om er een soort make-up stash opruim video series te doen. We beginnen dit keer met al mijn oogschaduw paletten. Kijk je mee?

Klik op de afbeelding om mijn “make-up stash opruimen” video te bekijken.

MIJN MAKE-UP STASH OPRUIMEN DEEL 1

Wist je trouwens dat ik tot en met kerst dagelijks vlog video upload? Abonneer hier op mijn Youtube kanaal.

Bekijk ook: ” Weer begonnen met vloggen.”

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »