UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Essentiële Tools Voor De Visagist Of Makeup- Artist.

Essentiële Tools Voor De Visagist Of Makeup- Artist.

Als freelance make-up artist is het belangrijk om te beschikken over de juiste tools om je klanten te verbazen en je make-upvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu bezig bent met het perfectioneren van bruidsmake-up of het creëren van glamoureuze looks voor fotoshoots, hier zijn enkele essentiële make-up artist tools die je kunnen helpen om je werk nog beter te maken.

1. Make-up Face Charts: Jouw Creatieve Canvas

Een van de meest waardevolle make-up artiest tools in je arsenaal is een make-up face chart. Deze grafische sjablonen zijn als een leeg canvas waarop je elke denkbare make-uplook kunt visualiseren en vastleggen. Of het nu gaat om het testen van nieuwe ideeën, het documenteren van de proefmake-up voor bruiden, of gewoon het bijhouden van je beste creaties, face charts zijn onmisbaar. Dit is de face chart die ik altijd standaard gebruikt voor mijn (terugkomende) klanten. Vooral tijdens een proefmake-up. Want meestal zit er net een paar weken tussen de proefmake-up en de bruiloft. Het is gewoon erg handig om deze bij de hand te hebben op de dag van de bruiloft. Zodat ik precies kan zien lezen en zien welke producten ik heb gebruikt. En zo dezelfde look kan creeëren voor de bruid.

2. Kwasten van Hoge Kwaliteit

Investeer in een set hoogwaardige make-upkwasten. Goede kwasten zijn als de penselen van een schilder – ze maken het mogelijk om nauwkeurig en vlekkeloos te werken. Kies kwasten van verschillende vormen en maten voor verschillende toepassingen, van blending tot precisiewerk. De kwasten die ik heel fijn vind voor in mijn kit zijn van: Rephr, Morphe, Zoeva en Huda Beauty.

3. Make-up Organisatiesysteem: Houd Alles Georganiseerd

Een georganiseerde make-upkit is een must. Investeer in een draagbare make-upkoffer of een reistas met voldoende vakken en compartimenten om al je producten overzichtelijk te bewaren. Dit bespaart tijd en stress bij het vinden van de juiste producten tijdens een opdracht.

4. Ringlamp of Daglichtlampen: Perfecte Verlichting

Goede verlichting is cruciaal voor een nauwkeurige toepassing van make-up. Overweeg het gebruik van een ringlamp of daglichtlampen om schaduwen te minimaliseren en ervoor te zorgen dat je make-up er zowel in natuurlijk licht als op foto’s fantastisch uitziet.

5. Make-up Stoel en Spiegel: Comfort en Gemak

Een comfortabele make-upstoel en een grote spiegel zijn onmisbaar voor professioneel werk. Ze zorgen ervoor dat je klanten zich op hun gemak voelen en stellen je in staat om je werk met precisie uit te voeren.

Met deze essentiële make-up artiest tools in je arsenaal ben je goed op weg om een gewaardeerde en succesvolle freelance make-up artiest te worden. Je klanten zullen versteld staan van je professionaliteit en jouw vermogen om hun schoonheid te accentueren.

Lees ook: Deze professionele make-up merken worden gebruikt door Mua’s.

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »