UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » GIVENCHY TEINT COUTURE EVERWEAR FOUNDATION

GIVENCHY TEINT COUTURE EVERWEAR FOUNDATION

Givenchy Teint Couture Everwear Foundation

English version here

Dus eindelijk had ik tijd om deze nieuwe foundation uitproberen om mijn review te kunnen geven. Ik heb het al een paar weken geleden ontvangen, maar vanwege het testen van andere schoonheidsproducten, bleef het even op zich wachten. Het spijt me jongens, maar deze foundation komt met een prijskaartje. En daarom vind ik het extra belangrijk om jullie een zo goed mogelijke review te kunnen geven. En dat kost tijd! Want ik probeer het dan een paar keer uit om zo zeker te kunnen zijn van mijn zaak. Hier komt het…

GIVENCHY TEINT COUTURE EVERWEAR FOUNDATION

Nicolas Degennes, Makeup & Color Artistic Director van Givenchy Parfums, heeft de 24-uur Teint Couture Everwear Foundation gecreëerd om weerstand te bieden tegen elke emotie. De 24 uur langhoudend, SPF 20 PA++ bescherming, hydraterende en waterproof werkende formule maken de foundation uw beste vriend. De Teint Couture Everwear is zo gecreëerd dat het weerstand biedt tegen intense dagen, fysieke activiteiten en verschillende weersomstandigheden. Het is de essentiële beautypartner voor elke dag.

Hoofdpunten
  • verkrijgbaar in 30 kleuren
  • gebaseerd op twee ondertoon (geel en roze)
  • 20+ SPF
  • Water- en zweetbestendig
  • Gemiddelde tot hoge dekking (op te bouwen)
  • Natuurlijke afwerking
  • 24 uur dragen
Verpakking

Mijn eerste indruk van de verpakking is dat het heel luxereus en chic oogt. Teint Couture Everwear komt in een glazen flacon, wat duurzaam is. En dat verwachten we toch een high-end foundation? Het heeft een zeer mooie zilveren dop met het Givenchy-logo boven op bedrukt. Dat is een leuk detail. Ik hou ervan dat het een pomp heeft. Dit is erg handig. het zorgt ervoor dat je niet teveel product pakt en het verspilt. Ik begin standaard altijd met 1 pomp.

Applicatie en formule

Givenchy Teint Couture Everwear heeft een dikke maar romige formule. Waardoor het heel makkelijk is aan te brengen. Het blend heel mooi in het huid en voelt het gehydrateerd aan. Mijn huid ziet er nog steeds uit als een huid en ook al voelt het niet zwaar aan. Kan ik toch merken dat er iets op mijn huid zit. Dus ik kan niet zeggen dat het licht gewicht is zoals Givenchy zegt dat het is.

En dan die dekking! Ik weet dat het valt onder medium dekking. Maar het geeft me meer volledige dekking. Maar toch blijft mij huid er relatief natuurlijk uit zien. Is dat eigenlijk wel mogelijk? Goed gedaan Givenchy! In het geval van 24 uur lang houdend. Om eerlijk te zijn heb ik het niet 24 uur lang uitgetest. Maar wel voor 12 uur. Normaal krijg ik altijd op de dag een vettige gezicht (het maakt niet uit welke foundation). Maar ik moet zeggen dat het dit keer niet gebeurde.

Mijn oordeel

Al bij al vind ik dit een prima foundation. Als je op zoek bent naar een gemiddelde tot hoge dekking, is dit wellicht iets voor je. Persoonlijk gebruik ik deze foundation wanneer ik er voor een aantal uur perfect uit moet zien. Deze foundation is goed voor een glamour of bruid make-up. Omdat het je de juiste dekking geeft, maar er toch zo natuurlijk mogelijk eruit ziet. En wil je toch een meer dewy of glowy look, probeer het te mengen met wat Teint Couture Radiant Drop. Verder wil ik de Givenchy Teint Couture Concealer ook uitproberen.

De foundation Givenchy Teint Couture Everwear is in de retail voor € 52,29 (30 ml). En is hier te koop.

Ken je de beauty producten van Givenchy?

Dit artikel bevat affiliatie links

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »