UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Mijn Favorieten Interieur Winkel

Mijn Favorieten Interieur Winkel

English version here

Dus vandaag wilde ik een post opdragen aan mijn favoriete interieurwinkels. Hoop dat je ervan geniet!

De shops staan ​​niet in willekeurige volgorde

Kringloop

Als je kijkt naar mijn interieur, merk je dat ik een aantal vintage stukken in mijn collectie heb. Ik ga graag naar de kringloopwinkels om geweldige antieke stukken te vinden. Zo heb ik daar een paar mooie oude flessen gescoord en een antieke kast.

Westwing

Ik kan niet genoeg krijgen van deze winkel, je kan hier echt terecht voor echt alles wat te maken heeft met interieur. Het maakt niet uit wat je interieur stijl is, hier slag je zeker! Het mooie is dat je elke week kan shoppen in bepaalde sale acties.

H&M Home

Als je een beperkte budget hebt en nog steeds een aantal geweldige items voor huis wilt scoren, moet je H&M home eens bekijken. Ze zijn betaalbaar, maar geven je nog steeds hoogwaardige kwaliteit. Ik hou vooral van hun kussens, kopjes en lakens.

Zara Home

Een andere geweldige winkel is Zara, ze verkopen niet alleen modieus mode-artikelen, maar ook hun interieur is geweldig. Ik geniet vooral van hun vaas, spiegels en tapijtcollectie.

Made.com

Met de mooiste bed- en banken collectie moet ik Made.com in mijn lijst opnemen. De interieur stukken zijn zo prachtig en goed gemaakt.

Etsy

Als je op zoek bent naar unieke of antieke stukken, moet je Etsy bekijken. De collecties aan kunst is ook zeer ruim. Ik weet dat sommige mensen bang zijn om op Etsy te bestellen. Maar ik beloof je dat ik nog nooit een slechte ervaring met ze heb gehad.

Dille en Kamille

Ik hou van Dille en Kamille vanwege hun grote variatie in manden en keuken- en kookartikelen. Maar om eerlijk te zijn, hou ik van de hele assortiment. Ik kan hier urenlang slenteren en dat is niet zo gunstig voor mijn portemonnee. Als je kinderen hebt of speelgoed voor een verjaardag moet kopen, is dit een geweldige plek om een ​​kijkje te nemen.

Antieke flessen
Casa

Een nieuwe op mijn lijst is Casa. Ik hou ervan hier rond te kijken en zoeken naar leuke hebben dingen en servies. En soms zie ik een aantal betaalbare decoratieartikelen die ik leuk vind. Heeft u een beperkt budget, dan kunt u hier zeker een kijkje nemen.

Wat is jouw favorieten interieur winkels?

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »