UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Het Beste Van 2019

Het Beste Van 2019

Het Beste Van 2019 door Suyen Frazer

We hebben het gehaald! Het is officieel de laatste maandag van 2019. 2019, het jaar dat ik mijn eerste website verloor maar na een paar maanden hard werken een betere kreeg. Het jaar dat ik meer dan 2000 Instagram-volgers verwijderde, omdat ik niet blij was met het percentage aan interacties. Een jaar vol met nieuwe kansen en samenwerkingen. Maar ondanks deze persoonlijke groei en ervaringen, waren er nog enkele andere dingen waar ik enorm trots op ben.

In 2019 is het jaar dat Body Positiviteit de wereld overnam. We hadden één verenigde stem en hoe duidelijk was die boodschap. “Body shaming is niet acceptabel” . Hetzelfde jaar waarin Nike zijn sportkleding uitgebreide met grote maten. Ik zag allerlei dansers in de nieuwe tour van Beyonce. En ja, dat moment waarop die Plus Size koningin de show steelde. Het jaar dat Lizzo haar voetafdruk in de muziekindustrie maakte. De jaar waar ik aflevering achter aflevering bekeek van Peaky Blinders en The Crown op Netflix. En het jaar waarin mijn liefde voor vintage en Parijs-stijl is gegroeid.

Om dit prachtige jaar nog mooiere afteronden. Zegende God onze familie. Mijn zoon begon zijn eerste trimester op de middelbare school. En vanwege onze verhuizing moesten mijn dochters overschakelen van school en dansschool. Maar ondanks onze zorgen hierover, hebben ze dit goed ervaren en de draad weer opgepakt. Nieuwe vriendschappen hebben ze gemaakt en gaven de meest verbazingwekkende kerst dans voorstelling ooit. En na jaren te hebben gestreden met zijn gezondheid, heeft mijn man een hele chille jaar gehad. Natuurlijk waren er enkele ups en downs, maar met de genade van God heeft hij ze allemaal doorstaan.

Tenslotte aan een ieder die me op de een of andere manier heeft gesteund. Wil ik je bedanken! Bedankt voor al je liefde en loyaliteit. Laten we samen nieuwe memorabele momenten maken in 2020. Al het beste wensen voor 2020.

Liefs, Suyen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »