UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » becca » Becca Cosmetics Ignite Liquified Light Face & Body Highlighter

Becca Cosmetics Ignite Liquified Light Face & Body Highlighter

Het is weer heerlijk zonnig weer en ik hoop dat jullie ondanks social distancing en het thuis blijven, toch van het zonnetje kunnen genieten. Heerlijk in eigen tuin, terras of balkon. Voor mij was het in ieder geval een pret. Want zonnig weer betekend voor mij een mooi moment om Becca Cosmetics nieuwste creatie Ignite Liquified Light Face & Body Highlighter uit te proberen. Want wie kan nou nee zeggen tegen een mooie glow!

Becca Cosmetics Ignite Liquified Light Face & Body Highlighter
Becca Cosmetics Ignite Liquified Light Face & Body Highlighter

“Gloed in een fles, de Ignite Liquified Light Highlighter van BECCA is een multifunctionele vloeistof die een subtiele gloed of glans geeft waar je maar wilt”

Becca beweert het je een parelachtige gloed geeft die de hele dag goed erop blijft zitten. Verder zou het product niet afgeven en waterbestendig zijn. Daarbij is het ook vegan, cruelty, gluten en parabenen vrij zijn.

Verkrijgbaarheid/prijs: 6 verschillende tinten à €40,79,- (45ml). De kleur die ik heb is Strength, wat het zelfde is als de Becca Shimmering Skin Perfector Chocolate Geode Highlighter. Hieronder vind je een volledige lijst met vergelijkingen van de highlighters.

  • Love = Pearl (doorschijnende basis verlicht door veelkleurige parels)
  • Acceptance = Rose Quartz (zachte gouden parel die roze reflecteert)
  • Passion = Opal (gloeiende parel die goud weerspiegelt)
  • Creativity = Champagne Pop (gouden parel die perzikroze weerspiegelt)
  • Gratitude = Rose Gold (warme koperen parel die roségoud weerspiegelt)
  • Strength = Chocolate Geode (bronzen parel die goud weerspiegelt)

‘Lees ook: Clarins SOS Primer

De verpakking

De verpakking is het zelfde als de Becca’s primers die we kennen. Een luxe glazen flacon met natuurlijk het Becca logo erop. Het flacon zit er echt heel mooi uit! Het heeft een parelmoer glanzend effect. En aan de onderkant is de fles doorzichter zodat je precies ziet welke kleur highlighter erin zit. Het heeft een pomp wat ook handig is, want zo verspil je geen product.

Formule & Textuur

Als je bekend bent met de eerdere versie van Becca’s Shimmering Skin Perfector Highlighters, dan merk je dat deze formule net wat anders is. Die waren vloeibaar terwijl deze in een gel vorm komt.

Het blend heel gemakkelijk en voelt het licht aan op de huid. Verder voelt het niet plakkerig aan. De eerste keer heb ik mijn handen gebruikt om het in te smeren. Dat ging eigenlijk vlekkeloos. Alleen zat mijn hand er goed onder. De tweede keer ging ik erin met een grote foundation kwast. Dat ging ook goed en had ik natuurlijk achteraf schone handen.

In de highlighter zit o.a zonnebloemolie en vitamine E in. Wat je huid voed en super zacht maakt. Verder droogt het aardig snel op.

Trouwens heeft het een bloemen geur die erg aanwezig is. Ook nadat het helemaal opgedroogd was en zelf een paar uren verder bleef ik het ruiken. Als je deze highlighter gebruikt, kan je het beste even geen parfum aanbrengen in je hals. De combinatie van de twee geuren zou met elkaar kunnen botsen en juist gaan stinken. Overigens wil ik er even bij zeggen dat ik het geen vies geurtje vind.

Voor het gebruik van Becca Cosmetics Ignite Liquified Light Face & Body Highlighter
Na het gebruik van Becca Cosmetics Ignite Liquified Light Face & Body Highlighter (foto is gemaakt buiten in de zon)
Mijn ervaring

Wat een prachtig resultaat. Ik zou zeggen kijk naar de foto’s en beoordeelt het zelf maar jongens. That glow absolutely divine 🥰. Ik ben blij dat ik voor de tint Strength ben gegaan. Het staat beeldig en de glans is zo mooi! Ik ben ervan onder de indruk!

Ook voelt het licht en niet plakkerig aan. Dat is echt een pluspunt. Want soms kunnen body highlighters echt plakkerig aanvoelen en dat vind ik niet zo fijn! Ik krijg dan gelijk zin om te gaan douchen om het eraf te halen.

Zoals jullie eerder konden lezen beweerde Becca dat het langdurig was. En ja dat klopt. In de middag had ik het aangebracht en s’avonds na het douchen (met body scrub) zag ik nog vaag glinstering. Verder zou het ook niet afgeven. Dat klopt gedeeltelijk. Met wat kracht ging ik erover heen met mijn vingers. Het gaf wel wat af. Tussendoor veranderde ik mijn outfit in een wit t-shirt en wonderbaarlijk transformeerde de kleur er niet op. Wel toen ik met het shirt hard erover heen deed wrijven.

Al bij al ben ik zeer tevreden met Becca Cosmetics Ignite Liquified Light Face & Body Highlighter. En denk ik erover om meer van deze highlighters te gaan aanschaffen in de toekomst.

De bodyhighlighter is te koop bij o.a Douglas

Voor welke kleur zou jou gaan?

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »