UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » beauty trends » Summer Fridays Jet Lag Mask|Skincare Review

Summer Fridays Jet Lag Mask|Skincare Review

Al een tijdje wilde ik het merk Summer Fridays uitproberen. Een huidverzorgingsmerk gelanceerd door influencers Marianna Hewitt en Lauren Gores. Het eerste product dat Summer Fridays lanceerde was het Jet Lag Mask. En ondertussen is het een favoriet geworden voor veel beauty-editors en bloggers.

Wat me verder aantrok aan Summer Fridays was niet alleen een zeer aantrekkelijke, minimale Instagram aesthetics. Maar ook hun unieke metalen tube verpakkingen, en was ik benieuwd waar alle hype over ging. Dus ik besloot dat het tijd was om een bestelling te plaatsen op Sephora.

Ik ben de masker al ruim een week aan het gebruiken en hier is wat ik heb ontdekt en vind van het product.

Summer Fridays Jetlag Mask

‘Ontworpen om te hydrateren, het Jet Lag mask is als een vochtinbrengende crème, rijk, glad en romig. De belangrijkste ingrediënten zijn kastanje-extract, vitamine C en niacinamide en de belangrijkste voordelen van het masker zijn onder meer het hydrateren van de huid en het huid fris en stralend te behouden.’

Verder geven ze aan dat Het Jet Lag masker niet de poriën verstopt, en is het vegan, sulfaat en paraben vrij. Ook zijn er geen synthetische kleurstoffen of geurstoffen toegepast.

Prijs & Verkrijgbaarheid

Helaas worden de producten van Summer Fridays nog niet verkocht in Nederland. Wel Kan je de Jet Lag mask (64gr €47,00) bij Cultbeaty online bestellen. Je kan ook de mini formaat daar kopen.

Textuur

Een romige dikke Crème substantie zonder geur. Bij het insmeren trekt het snel in en laat het een mooie gloed achter op je huid. Eerste paar seconden voelt het nog plakkerig aan. Maar zodra de crème opdroogt verdwijnt dit ook. Verder voelt het licht aan.

Mijn ervaring

Je kan de masker op twee manieren gebruiken. Bij de eerste manier doe je een dun laag aanbrengen over het gezicht. Je laat het dan 10 minuten intrekken en veeg je het overtollige crème weg met een washandje. Het is niet nodig om het verder af te spoelen. Manier twee is dat je het als een nachtmasker aanbrengt en ermee naar bed gaat.

Ik moet eerlijk toegeven dat de eerste manier niet veel voor mij deed. Achteraf voelde mijn huid enigszins wel gehydrateerd maar niet zacht genoeg dat ik geen additionele dagcrème moest aanbrengen. Dus besloot ik het te gaan gebruiken als een nachtmasker.

De volgende ochtend voelde mijn huid zo goed aan. Het was zacht en gehydrateerd. Het verbaasde me eigenlijk dat ik zo snel resultaat kon zien. Na een paar dagen te hebben gebruikt merkte ik dat mijn huidtextuur drastisch verbeterde. Het voelde soepeler en fris aan. Verder ben ik het ook als een oogcrème gaan gebruiken. (Wat ik normaal nooit doe, want ik ben altijd super voorzichtig met wat ik op en rond mijn ogen aanbreng. Het is tenslotte een gevoelig en kwetsbaar omgeving). Onder mijn ogen smeerde ik een dun laagje en een paar dagen waren mijn fijne lijntje zichtbaar vermindert. En voelde ook hier mijn huid verfrist en soepel aan.

Toen bedacht ik, als ik het de gehele nacht aan kan brengen dan moet het ook kunnen als een soort primer voordat ik mijn make-up aanbreng. Want ik hou over het algemeen wel van een dikke vollere crème. Zoals Weleda skin food bijvoorbeeld. (Wil je meer weten over de Weleda skin food kan je dat hier lezen). Zo gedacht zo gedaan en it works! Mijn makeup bleef ook gewoon goed zitten.

Het vonnis

Over het algemeen ben ik tevreden met de Summer Fridays Jet Lag Mask. Of het een beetje overhyped is? Ja dat vind ik van wel. Het is een prima crème vooral als je het gebruikt als een nachtmaskertje. Je huid ziet er dan gehydrateerd en stralende ruit, maar dit resultaat kan je ook bereiken met een andere (nacht)crème. Met de Nuxe Creme Fraîch de beauté bijvoorbeeld, die ik al jaren als een nachtmasker gebruik. Of ik het weer zou aanschaffen? Zeer waarschijnlijk! Vooral omdat het ook zacht genoeg vind om het als oogcrème te gebruiken. En verder ben ik zeer benieuwd naar Summer Fridays andere beauty producten. Hoogstwaarschijnlijk komt er in de toekomst meer reviews van deze merk.

Zou jij de Jet Lag Mask willen gebruiken?

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »