UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » c+c splash » Natura Bissé C+C splash: oppepper voor het gezicht en lichaam

Natura Bissé C+C splash: oppepper voor het gezicht en lichaam

Liefde op de eerste gezicht. Ja dat ervaarde ik toen ik deze verfrissende mist van Natura Bissé voor het eerst gebruikte. En sindsdien zijn wij onafscheidelijk.

En weet je het verbaast mij dat ik niet eerder een review voor deze geweldige product heb geschreven. En dat terwijl ik het overal de hemel in prijs! Zo erg dat mijn ex collega’s mij één als cadeau hebben gegeven.

Natura Bisse C+C splash

Natura Bissé c+c collectie bestaat uit krachtige antixiodanten die voor een frisse en heldere uitstraling zorgen. De c+c splash is een mist inrijkt met vitamine c. Oh en de geur, I love it! Een heerlijke mix van citrus en mediterrane geuren zoals rozemarijn, munt en lavendelroos die je zintuigen wekken en je energie geeft.

Beauty tips

Ik gebruik de Natura Bissé c+c Splash+ op 3 verschillende manieren. s’morgens wanneer ik uit de douche komt, spray ik het over mijn gehele lichaam als een soort vitamine c shot. De frissende citrus geur functioneert als extra wakeup call en geeft een boost van hydratatie.

Als tweede manier gebruik ik het na het aanbrengen van makeup. Door zijn fijne mist geeft het een subtiele glow en een extra beschermlaagje over het gezicht. Die niet plakkerig of zwaar aanvoelt.

Tenslotte gebruik ik het tijdens mijn dagelijkse skincare routine. Na het wassen van mijn gezicht gebruik ik het als een toner. Voel ik me een beetje extra die dag, dan gaat ie mee in mijn tas. En af en toe gebruik ik het dan voor verfrissingen en extra boost.

Ingrediënten

De c+c splash bestaat uit prachtige ingrediënten zoals Hydra-Flow-complex zodra je het spray krijg je een boost van hydratatie en frisheid. Terwijl de sinaasappelextract het huid stimuleert en revitaliseert. Verder bevat het ook een mix van essentiële citroenzuren uit het Middellandse Zeegebied zoals oranjebloesem, zoete en bittere sinaasappels, mandarijn, citroen en grapefruit. Deze helpen bij het versterken van elke huidtype. De product is uiteraard geschikt voor vegans.

Lees ook: “Summer Fridays Jet Lag Mask|Skincare Review”

Oordeel

Natura Bissé is een heel mooi merk, en wil ik in de toekomst meer producten van hun testen. Van de C+C collectie heb ik al een paar dingen gezien die ik graag zou willen.

Zoals ik al eerder heb zei gebruik ik de c+c splash al enige tijd. Zodra het bijna op is besteld ik alweer een nieuwe. En zoals jullie hieronder kunnen zien op de foto, is het alweer zover. Het hoort nu eenmaal bij mijn dagelijkse routine. Ik gebruik het alleen niet als ik bijvoorbeeld een andere toner of spray aan het uitproberen ben of als ik specifiek iets anders wil.

De enige “nadeel” wat ik kan bedenken is het feit dat het wat aan de prijzige kant is. Maar je moet het zo zien waar andere setting sprays alleen een beschermlaag brengen over je make-up doet de c+c splash zoveel meer. En krijg je een boost aan vitamine c wat een kostbare ingrediënt is.

De Natura Bissé c+c splash kost €47,95 (200ml) en is o.a te koop bij Lookfantastic.nl

Volg jij al mijn Instagram beauty account en fashion?

Volg:

**Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links**

 

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »