UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » #StayStafeEnGeef » #StaySafeEnGeef|Hak Voor De Voedselbank

#StaySafeEnGeef|Hak Voor De Voedselbank

Zoals jullie wel hebben gemerkt brengt de coronavirus het nodige schade met zich mee. Niet alleen worden mensen heel erg ziek, maar sommigen komen zelf te overlijden. Om te helpen met het bestrijden van de virus leveren we onze vrijheid in om gezond te kunnen blijven. Daarnaast brengt de virus nog meer last en stress met zich mee voor mensen die normaliter al zwaar financieel hebben.

Voedselbanken delen wekelijks aan 35.000 gezinnen voedselpakketten uit. Er wordt verwacht dat er nu meer mensen zullen aankloppen bij de voedselbank voor hulp.

En omdat wij erop los hebben gehamsterd deze weken, is er een heuse uitdaging ontstaan voor fabrikanten, distributiecentra en supermarkten. Ze moeten nu voldoende hoeveelheid in de winkelschappen zien te krijgen zodat iedereen genoeg te eten heeft. Daarbij moeten voedselbanken allerlei logistieke uitdagingen aangaan om de voedselpakketten te kunnen samenstellen en uit te delen. Onder anderen door de diverse hygiënemaatregelen die van kracht zijn en de tijdelijke sluiting van een aantal voedselbanken. Omdat een deel van de daar werkzame vrijwilligers in de risicogroep ‘ouderen’ valt.

De #staysafeengeef actie

HAK als vaste partner van de voedselbanken heeft een hulpactie gestart om consumenten te vragen een financiële bijdrage te doneren aan de voedselbanken. Het bijeengebrachte geld kan straks worden gebruikt voor het (bij) kopen van eten. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor extra kosten, ondermeer voor extra hygiënemaatregelen en bezorgingen.

En dat is nog niet alles. Want Hak zal voor de eerste €50.000,- die wordt opgehaald door deze actie verdubbelen!! Wat een mooi gebaar!

Hoe kan jij doneren?

Wil je ook een steentje bijdragen of wil je meer informatie over #staysafeengeef actie. Dan kan je hier er meer erover vinden.

Doneer hier en vul de pot van de voedselbanken.

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »