UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » dagcreme » Teaology| Matcha Tea Infusion skincare

Teaology| Matcha Tea Infusion skincare

TEAOLOGY MATCHA SKINCARE
Teaology Matcha Tea Infusion Skincare

Een paar weken geleden kreeg ik de Teaology Matcha Tea skincare producten binnen.  Hoewel ik wel eerder heb gehoord van Teaology. Maar had zelfs nog niks van uitgeprobeerd. Dus je kan begrijpen dat ik heel enthousiast was om eindelijk deze producten te mogen uittesten.

Inhoudsopgave

Over Teaology:
TEAOLOGY is ontwikkeld uit passie voor skincare, thee en innovatie door een Italiaans team van professionals uit de internationale beauty industrie.

Het maakt optimaal gebruik van de buitengewone eigenschappen van thee om het proces van huidveroudering op celniveau tegen te gaan door een unieke technologie te ontwikkelen die polyfenolen uit de verschillende theesoorten onttrekt. Voor het eerst wordt een complete lijn gezichts- en lichaamsverzorging ontwikkeld op basis van de wonderlijke eigenschappen van thee extracten met de meeste plezierige texturen. De lijn is geschikt voor een zeer brede doelgroep en richt zich op de meest bekende behoeften van vrouwen in alle leeftijden: van hydratatie tot anti-aging, van gladmakend naar afslankend en anticellulite.

teology matcha dagcreme
Teaology Matcha Tea Face Cream €49,92 inhoud (50ml)
Te koop bij Douglas
Teaology Matcha Tea Firming gezichtscrème
De Teaology Matcha Tea Ultra-Firming gezichtscrème is speciaal geformuleerd voor het minimaliseren en voorkomen van zichtbare gevolgen van huidveroudering, voor een intensieve hydratatie en voor een stralende huid. De formule is verrijkt met vitamine A, C en E om de jeugdigheid van de huid te verbeteren. De fluweelachtige textuur versmelt direct met de huid en maakt deze onmiddellijk zachter en stralender. Bij dagelijks gebruik zal de huid gladder en steviger ogen.

Als eerste de Teaology Matcha Tea Ultra Firming Face Cream zoals jullie zien heeft deze crème een groene kleur. Overdag en s’avonds breng ik een beetje van deze gezicht crème aan. Na een paar dagen begon ik al verschil te zien, mijn huid was minder droog en had ik minder last van schilfers. Ook tip wat ik jullie mee kan geven is om de crème goed in te smeren, anders kan je wat groene kleur terug vinden op je huid. Ook helpt de groene kleur met het camoufleren van roodheid. Al heb ik zelf geen last hiervan.

TEAOLOGY Matcha Tea Ultra Firming Eye Cream €34,62 (15ml)
te koop bij Douglas
Teaology Matcha Tea Ultra Firming oogcréme
De Teaology Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream is een oogcrème met matcha thee-infusie en vitamine C en werkt gladmakend en verhelderend en vermindert zwellingen rondom het oogcontour.
De Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream is een oogcrème uit duizenden: de antioxidant werking van Matcha thee gecombineerd met de anti-aging en beschermende werking van gestabiliseerd vitamine C (ascorbinezuur) hebben een verhelderend effect op de oogcontour en de kwetsbare huid rondom de ogen ziet er gladder en frisser uit. De formule bevat een biogefermenteerd ingrediënt dat een zichtbaar liftend en herstructurerend effect heeft. Een concentraat van cafeïne werkt vochtafvoerende en een extract van bruine alg bestrijdt donkere kringen. De groene kleur van matcha in deze crème minimaliseert roodheden en andere verkleuringen rondom de oogcontour. Met het inmasseren door de innovatieve ergonomische en verkoelende keramiek applicator worden de effecten versterkt.
TEAOLOGY Matcha Tea Ultra Firming Eye Cream

Ten eerste wat een heerlijke product is dit zeg! Door de applicator is het crème heel makkelijk aan te brengen. Bovendien heeft applicator een verkoelende werking wat erg fijn aan voelt op de huid. Ook voelde ik bij het gebruiken van deze Teaology oogcrème een lichte tinteling. Waardoor ik denk dat dit het effect is van versteviging (Firming) gedeelte van de crème. Evenals bij de gezicht crème heeft ook deze oogcrème een groene kleur. Wat kortom goed werkt om verkleuringen en roodheid te concealen.

Kortom na het gebruiken van deze geweldige producten van Teaology kan ik zeggen dat het een erg fijn en goed merk is. De producten zijn dierproefvrij en bevatten alleen maar goede ingrediënten. Matcha heeft vele voordelen zoals: energie gehalte verhogen, boots je stemming, detox en het verbeteren van het huid. Daarom wat kunnen we nog meer wensen? Mij hebben ze in ieder geval overtuigt en ga ik zeker nog meer producten van hun uitproberen.

Teaology Matcha Tea skincare producten zijn te koop bij Douglas en voor moederdag hebben ze actie van 10% korting.

Over welke product van Teaology ben jij enthousiast geworden?

Volg:

-X- Suyen 

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. 

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »