UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » benen » Zo Overkomt Je Schurende Bovenbenen!

Zo Overkomt Je Schurende Bovenbenen!

Zo Overkomt Je Schurende Dikke Bovenbenen!
Geen schurende bovenbenen meer.

Dat schurende bovenbenen een grote probleem is in de warmere maanden is een feit! In de winter hebben we er minder last van, omdat we dan panty en maillots dragen onder een rok of jurk. Tenminste ik hoop dat iedereen dat doet, want anders zal het wel wat koud zijn. Als een vrouw die wat dikkere bovenbenen heeft en die jaren heeft gewoond op Curaçao waar het constant warm is, heb ik van alles geprobeerd en weet ik ondertussen wat wel of niet werkt. Kortom in deze blogpost ga ik een aantal tips met jullie delen.

Als eerste, Hoe verkom je schurende dijenen.

ZWEET!!!

Ten eerste het klein beetje vocht dat tussen je benen komt is het grootste oorzaak van schurende bovenbenen. Maar hoe voorkom je dit?

Zo Overkomt Je Schurende Dikke Bovenbenen!

DOOR HET DRAGEN VAN 100% KATOENEN ONDERGOED.

Als je van plan bent om de gehele dag je jurk te dragen is kantoenen ondergoed echt een must. Want je “ladybug” en huid moeten kunnen ademen. Immers weet ik dat de meeste katoenen ondergoed niet erg sexy zijn. Maar de keuze is toch snel gemaakt voor mij. Desondanks heb liever geen pijn of brandende benen, en verwelkom de oma ondergoed met alle plezier.

Wat werkt niet tegen schurende bovenbenen

Voordat ik met aan jullie deel wat wel werkt, ga ik beginnen met wat niet werkt.

Ten eerste heb ik talkpoeder geprobeerd, het maakt inderdaad de bovenbenen droog en helpt tegen wrijving. Maar het helaas werkt dit maar voor een korte duur. Ten slotte rondlopen met talkpoeder in mijn tas is zeker geen optie. “Even mijn talkpoeder bijwerken”, hahaha nopes!

Wat ik ook heb geprobeerd is olie of bodylotion. Waardoor ik je kan zeggen dat dit me zwaar tegen viel. Want wat ik ervan over hield was rode, pijnlijke en schurende bovenbenen. Heb je weleens olie gebruikt en door de volle zon gelopen? Ik raad je het aan om het ook niet te proberen. Een woord verbranding! En mijn probleem met bodylotion is omdat er vaak glycerine in zit. Glycerine  is een vochtinbrengend ingrediënt dat het vermogen heeft om water aan te trekken en vocht vast te houden. En dat is juist wat we niet willen. Dus laat de olie en de bodylotion maar staan.

Lees ook: Hoe Draag Je Een Korte Broek Als Plus-size

Zo Overkomt Je Schurende Dikke Bovenbenen!

Wat werkt wel tegen schurende bovenbenen

  1. Deodorant

De deo-roller maakt niet alleen je benen droog maar de substantie zorgt ervoor dat je benen makkelijker langs elkaar glijden. In principe is elke deo roller goed, maar ik pak toch liever een natuurlijke die mijn huid ook goed verzorgt

2. Bovenbeen Banden

Dit zijn banden die je om je bovenbeen doet die je beschermen tegen schurende benen. Tegenwoordig verkoopt heel veel winkels ze. De kanten banden vind ik persoonlijk het mooiste. Wat je zeker op moet letten wanneer je er een koopt, dat er van die siliconen strips aan de binnenkant heeft. Die zorgen ervoor dat de band op zijn plek blijft en niet gaat schuiven.

3. Korte legging

De korte legging is een van mijn favorieten. Het zorgt er niet alleen voor dat ik geen last krijgt van schurende benen maar helpt ook bij het flashen van de ladybug. Mocht een wind het op mijn jurk te hebben voorzien hoef ik me geen zorgen te maken. Alles is veilig verborgen. Maar let erop dat je wel één neem van katoen en met een elastisch band om de taille. Van andere materiaal kan je gaan zweten en dat geeft weer een averechtse werking.

En zo overleef je de zomer en kan je eindeloos genieten zonder schurende bovenbenen.

Wat is volgens jullie de beste manier om schurende bovenbenen te voorkomen?

Volg:

-X- Suyen

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »