UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » casual » Casual Vrijdag Fashion look.

Casual Vrijdag Fashion look.

Miss Etam Felize Coolmax Spijkerbroek

Thank God it’s Friday! Iets wat we bijna allemaal wel eens hebben geroepen. Vrijdag is altijd een leuke dag, nog een paar uurtjes aan de slag en dan genieten van het weekend.  Ik weet nog toen ik op kantoor werkte, en na het werk op zoek gingen naar de leukste happy hour.  Of gingen we ergens een hapje eten. Dus werd de dresscode netjes genoeg voor je werk maar ook leuk voor een avondje gezelligheid.  

#plus-size spijkerbroek tip
Het look

Mijn casual look is een goed zittende Jeans, waar ik lekker in kan bewegen en mooi aansluit aan mijn rondingen. Maar hoeveel weten dat het vinden van de juiste spijkerbroek niet een makkelijke taak is. Het vraagt het nodige paswerk. Maar als je er een vind, dan wordt het je beste maatje, oftewel je bff. En ik heb de mijnen gevonden.  

En Miss Etam is uitgekomen met De Felize Coolmax spijkerbroek, het koelt in de warmte en is aangenaam in de koudere dagen. Deze Felize Coolmax jeans is flexible maar geeft me toch de nodige stevigheid dat ik zoek in een spijkerbroek. En daarmee bedoel ik dat het mijn rondingen goed vormt.  

Suyen Frazer draagt Miss etam Felize Coolmax spijkerbroek
Suyen Frazer spijkerbroek Felize Coolmax

De Felize Coolmax spijkerbroek is hier te koop

Heb jij al je lievelings spijkerbroek gevonden?

-x- Suyen

Volg:

 

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk. 

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »