UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » eten koken » Weer begonnen met vloggen.

Weer begonnen met vloggen.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een vlog online hebt gezet. Heel eerlijk vind ik vloggen ontzettend leuk om te doen. Alleen leiden wij een rustig chille leven. Je zal mij niet zo gauw zien op festivals, en andere drukkere activiteiten. Ook ga ik niet zo geregeld naar massage’s, botox spuiten en ga zo maar door. I’m just a simpel woman living life! Gelukkig wel! Ik geniet enorm van mijn “normale levensstijl”. Dit is Suyen, un-edit eerlijk versie, die zich af en toe verspreekt, niet fatsoenlijk Nederlands praat en af en toe brabbelt.!! Grapjas?? Yes that’s me!

In de video hieronder krijg je een kijkje te zien over mijn dagelijkse leven. Ook vlog ik momenteel nog op mijn telefoon. Ik moet eerst zeker weten of ik hier mee doorgaat, en zo ja of het moeite waard is om te investeren in een vlog camera! hahaha yup, we letten altijd op de coins peeps!

Weer eens vloggen….

Bekijk ook:” Strolling down the city, The perfect Veggie Burger, Hot cocoa to go

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »