UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Clarins » Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Multi-Protection Mist

Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Multi-Protection Mist

Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Multi-Protection Mist

Een van mijn favorieten summer musthave, Clarins Hydra-Essentiel Hydrating multi-protection mist. Wauw een mondje vol, maar dat mag ook wel als je zo’n geweldige product ben. Hou jij van een frisse zomerse face mist? Dan is deze zeker iets voor jou!

Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Multi-Protection

Deze nieuwe face mist van Clarins hydrateer de huid waar en wanneer je maar wilt. Heerlijk voor op de zomerse dagen, maar het is ook geschikt om de gehele jaar door te gebruiken. Het zorgt niet alleen voor hydratatie maar, beschermt het huid ook tegen thermische schokken, vervuiling van buitenaf en blauw licht. Erg handig dus om het ook mee te nemen naar kantoor. Zit je bijvoorbeeld achter wat achter de computer? Spray het af en toe voor een heerlijke opfrissing en wordt je huid beschermt tegen blauw licht.

De Flacon

Een prachtige glazen flacon, straalt luxe uit. De blauwe kleur geeft echt dat zomerse vibe. Verder heeft het een spray die vernevelt zonder druppels achter te laten op de huid.

De formule

Een hydraterende elixer, geformuleerd met diverse planten om de huid ook te beschermen tegen dagelijkse stress. Na gebruik voelt je huid hydraterend en soepeler aan. De Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Multi-Protection face mist is een aanwinst voor de vochtarme huid.

Klik om te kopen

Mijn ervaring met de Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Multi-Protection

Ik gebruik dit product al een tijdje en I love it 🤩. Ondanks dat het van glas is, ligt het lekker in de hand en is het niet zwaar. Wat handig is om mee te nemen. Het past prima in mijn tas. Oh jongens en de geur, het heeft een hele zachte frisse geparfumeerde geur, die erg fijn is. Het ruikt naar “schoon” ja hahah ik kan het moeilijk uitleggen. Maar van de geur alleen al wordt ik extra vrolijk. En dan heb je nog het fijne nevel effect, erg fijn vooral als je makeup op heb dan wil je geen druppels op je gezicht.

Ik gebruik het echt heel de dag door. Als eerste stap in mijn dagelijks skincare routine, maar ook tussendoor om mijn huid te verfrissen. Vooral als ik buiten ben of achter mijn laptop zit. Dan merk ik toch wel dat ik het nodig heb. Het is zo zacht en fijn in gebruik dat ik het af en toe ook spray op mijn kinderen. En ja, zelfs manlief gebruikt het af en toe.

Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Multi-Protection face mist (75ml) is te koop o.a bij Ici Paris, Douglas en de Bijenkorf

Pin me

Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Multi-Protection Mist

Lees ook: De Beste Transparante Zonnebrand voor alle huidtypes

Summer Must-haves | Wat Draag Ik Graag In De Zomer 2021

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »