UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » contour stick » Makeup By Mario Contour Stick Review

Makeup By Mario Contour Stick Review

Al een tijdje heeft Kim Kardashian’s makeupartist zijn eigen makeuplijn gestart. En in deze blog ga ik de Makeup By Mario SOFTSCULPT SHAPING STICK oftewel de contour stick reviewen. Ook kan je vinden hoe je vanuit Nederland de producten kan kopen. Lees hieronder verder.

Makeup By Mario Contour Stick

Ik ga beginnen je iets meer te vertellen over de merk. MARIO DEDIVANOVIC is de man achter Makeup by Mario. Met zijn 17 jaar begon hij te werken in Sephora. En later werd hij één van de meest gerespecteerde makeup artiesten. In 2020 werkt hij al 20 jaar in de beauty industrie en een mooi getal om ook meteen zijn eigen beauty brand te lanceren. En zo is Makeup by Mario ontstaan.

Makeup by Mario Contour Stick

Cruelty-Free🐇

De softsculpt shaping sticks is verkrijgbaar in 6 kleuren. En heeft het een retail prijs van €31,-. De kleuren die ik gebruik zijn dark en dark deep. Op de dagen dat ik een zachtere contour wil gebruik ik dark.

Verpakking: Een lichte koker die aan twee kanten open gaat. Aan de ene kant tref je het product (je moet het omhoog draaien) en de ander een bijgeleverde kwast, die je los kan maken. Handig om goed schoon te maken. Wat verder opvalt is dat de kwast 5 nopjes heeft. Makeup by Mario geeft aan dat deze zorgen dat de product op een natuurlijke manier verspreid wordt. Zo krijg je een natuurlijke finish. De verpakking is trouwens heel minimal en chic. Ik merk dat steeds meer merken kiezen voor een minimale uitstraling. Al moet ik toegeven dat het witte gedeelte wel snel vies wordt.

Makeup By Mario Contour Stick Review

Formule: De romige formule is erg fijn! Ik ervaarde totaal geen problemen bij het uitblenden van de product. Wil je toch iets meer contour, dan kan je het met gemak opbouwen en dit alles zonder dat de onderliggende foundation verschuift. Als het uitdroogt geef het een matte natuurlijke finish.

Hoe breng je het aan

De softsculpt shaping sticks kan je aanbrengen onder je makeup maar ook nadat je de foundation heb aangebracht. Het ligt er een beetje aan, hoe jij het liefst je makeup aanbrengt. De contour is zo zacht dat je het makkelijk kan uitblenden, met de bijgeleverde borstel, makeup spons, makeup kwast of je vingers.

Mijn oordeel

Ik merk toch wel dat ik de contour stick sneller pak en mijn andere contour producten links laat liggen. Ze zijn nou eenmaal erg handig in gebruik en daarnaast is de formule ook heel fijn. Het blenden doe ik het liefst met een makeup kwast of spons. Verder doet de verpakking mij denken aan Black Opal foundation sticks. Die vond ik vroeger ook al heel fijn om te gebruiken. Wie kent ze nog? 😊 Alleen waren die in een zwarte koker en zijn de softsculpt shaping sticks in een witte koker.

Tenslotte mogen ze van mij uitbreiden met meer tinten. Ik blijf het jammer vinden dat merken bepaalde huidskleuren buiten sluiten. Er zijn toch echt mensen met een diepere huidskleur dan de contour stick Dark Deep. Dan kan die persoon het niet gebruiken als contour. En ik denk dat iemand zoals Mario (respecteerde makeup artist) dat wel in moet zien. En ben zeer benieuwd naar de andere producten. Die ik uiteraard met jullie zal delen. ❤️

Makeup by Mario is te bestellen via hun website. Levering in Nederland wordt aangeboden.

Lees ook: Nabla Skin Realist Tinted Balm & Cutie Collection 2021

Gucci Beauty Foundation En Make-up Review

Volg:

**Dit kan artikel kan producten bevatten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links*

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »