UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Close-up smoothing pressed powder » Nabla Skin Realist Tinted Balm & Cutie Collection 2021

Nabla Skin Realist Tinted Balm & Cutie Collection 2021

Nabla Skin Realist Tinted Balm & Cutie Collection 2021

In deze post gaan we het hebben over Nabla Cosmetics. Die recent de Skin realist tinted balm en Cutie collection 2021 lanceerde. Omdat ik persoonlijk niet veel met deze merk heb gewerkt, leek het me leuk om een review over te doen.

Wat ik tot nu toe weet is dat Nabla een Italiaanse merk is, en dat hun producten vegan & cruelty free zijn. Ik heb inmiddels aardig wat producten bij elkaar verzameld, zoals de Nabla Viper lip plumber. Die ik al eerder reviewde in deze blogpost. Voor de rest gebruik ik al een tijdje de Close-up smoothing pressed powder 🤩🤩. Wat een mooie poeder is dit zeg! Sinds day one, heb ik het ook altijd bij me, en heb ik al een back-up van. Want tja…, we hebben nou eenmaal een relatie opgebouwd 😂.

Nabla Skin Realist Tinted Balm & Cutie Collection 2021

Nabla Cosmetics review video

Wat zie je allemaal voorbij komen in de video? Best wel veel! Naast de Viper Lip Plumber en Close-up smoothing pressed powder, ga ik ook de nieuwste “foundation” de Skin Realist tinted balm en de Cutie eyeshadow collectie testen. Eerder brachten ze ook de Close-up futuristic foundation uit. Ik heb het zelf ook in mijn collectie alleen nooit aan toe gekomen om het uitproberen. Waarschijnlijk komt het omdat ik weinig van voorbij heb zien komen. En ik steeds nieuwere producten binnen krijg, die meer mijn nieuwsgierigheid opwekken. Maar binnenkort ga ik toch wel lekker mee aan de slag. Ik zal jullie hier natuurlijk over updaten.

Verder komen de Nabla Skin Bronzing en Skin Glazing highlighter aanbod. Maar ook de Cuppid Arrow oogpotlood penselen die met gemaak glijden over de huid. Genoeg te zien dus!

Mijn review video bekijk je hier: Full Face of Nabla Cosmetics, Skin realist tinted balm & Cutie collection 2021

Mijn oordeel

Zoals je in de video al kon zien, ben ik zeer onder de indruk over de producten. Over het algemeen hebben de producten goede pigmentatie, blenden en zitten ze goed. Qua prijsklasse zit Nabla net tussen de drugstore en de luxe merken. Nabla is een hele mooie merk, die naar mijn mening kwalitatief kan concurreren met luxere makeup producten. Vooral de Skin Realist tinted balm, die gebruik ik best wel vaak. En is het een heuse zomerse foundation favoriet geworden. Wel jammer dat er alleen maar 7 tinten zijn. Volgens Nabla kan je 1 kleur gebruiken voor verschillende huidtinten. Hmmm I don’t know about that! Want ik heb zelf 2 tinten, Tan en Deep. Ik mix deze twee samen voor mijn perfecte shade.

Overigens vind ik het jammer dat in 2021 we nog steeds zulke “shade” issues krijgen. Merken moeten o.a nu toch wel weten dat dit echt niet meer door de beugel kan. Doet me een beetje aan de Nikki makeup drama denken. Die brachten ook 7 tinten uit, die je volgens de merk voor meerdere huidskleuren kan gebruiken als ze ze samen mix.

Verder heb je ook nog de Cutie Collection. Die bestaat uit twee oogschaduw palletten Mightnight & Analogue en de Cupid Arrow oogpenselen. De pigmentatie van de paletten is top en ervaarde ik geen problemen bij het uitblenden. De enige “nadeel” wat ik kan bedenken is de fall-out die ik ervaarde. Ik was blij dat ik eerst mijn ogen deed, voordat ik foundation had aangebracht.

Al bij al ben ik zeer tevreden over deze producten van Nabla, en zal ik deze merk in de gaten blijven houden voor toekomstige reviews.

Nabla is beschikbaar bij o.a Beauty Bay

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »