UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Clarins » Clarins Total Eye Lift & Clarins Extra-Firming Energy Day Cream

Clarins Total Eye Lift & Clarins Extra-Firming Energy Day Cream

Clarins Total Eye Lift & Clarins Extra-Firming Energy Day Cream

Mijn skincare routine is al een tijdje het zelfde. Ok bijna het zelfde dan! 😊 Want sinds enkele weken gebruik ik twee nieuwe producten. Namelijk de Total Eye lift en de Extra- Firming Energy dagcrème beiden van Clarins. Even tussendoor voordat ik je verder verteld over mijn ervaring met deze producten. Wist jij trouwens dat de Total Eye Lift was gekozen door Marie Claire als Prix D’excellence De La Beauté 2021. Maar ook international heeft het wat awards gewonnen. Zoals de:

  • Cosmopolitan Beauty Awards
  • InStyle Best Beauty Buys
  • Real Simple Smart Beauty Awards
  • Town & Country Beauty Classics

Pretty Cool! Als je het mij vraagt. En nou is het toevallig zo, dat ik deze geweldige product nou ook gebruik! 🤩

Ok, om nou terug te komen naar mijn dagelijkse skincare routine, ondertussen weten jullie al dat ik best veel producten van Clarins gebruik. Ook vind je aardig wat reviews over de merk en producten op deze blog. Het is in mijn mening en gelukkig ook van duizenden anderen een top beauty merk! Al jaren gebruik ik bijvoorbeeld De Double Serum. Maar ook de Blue Orchidee en Lotus Face Treatment oliën behoren tot mijn top favorieten. Omdat ik ook wat ouder wordt merk ik dat mijn huid extra firming, voeding en moisturizer kan gebruiken. Dus ik was blij toen ik deze producten thuis opgestuurd kreeg om uit te proberen. En natuurlijk kan ik het niet laten om mijn ervaring met jullie te delen. ❤️

Clarins Total Eye Lift

Als eerste, wat een plaatje is de verpakking! 🤩 De heldere rode kleur staat prachtig op mijn makeup tafel. Het oogt luxe uit en wie kan daar nou niet van genieten? ☺️De flesje zelf is gemaakt van recycle glas (met pompje) en ligt het comfortabel in de hand met een fijne grip. Tot nu toe heb ik het nooit laten valen, zelfs niet in de ochtenden waar ik een wrak ben en alles op automatische pilot staat. Laten we nu even kijken naar de werking.

Formule: Een prachtige formule die bestaat uit 94% natuurlijke ingrediënten. Om maar een paar te noemen cafeïne, Chesnut en Harungana extract. Deze ingrediënten helpen allemaal tegen donkere kringen rimpels en wallen. Wat verder nog belangrijk is om te weten is dat deze oog crème geschikt is voor alle leeftijden en alle huidtypes ook voor mensen die gevoelige ogen hebben en die lenzen dragen.

Geur: een geur heeft het niet echt. Een standaard scheur zoals een normale crème.

Applicatie: de Total Eye Lift en in de ochtend rondom het oog. En een pompje heb ik voldoende en warm ik het product op met mijn wijsvingers daarna plaats ik het rondom mijn ogen en wrijf ik het zachtjes met draaiende bewegingen in. Ik merk meteen dat mijn ogen heel zacht aanvoelen en en heb ik zichtbaar minder wallen. Nadat ik dit heb aangebracht gebruik ik De Double Serum voor een extra boost. En breng ik daarna de Extra- Firming Energy dag crème aan.

Mijn ervaring

Ik merk dat sinds ik deze oogcrème gebruik ik minder last heb van rimpels, fijne lijntjes en wallen. Het is een hele fijne crème die niet irriteert of plakkerig is. Daarnaast is het een hele mooie basis voor onder de makeup. Deze drie stappen van mijn Clarins routine werkt ideaal voor mij. Verder breng ik nog extra wat zonnebrand crème aan en weet ik dat mijn huid goed beschermt is voor de rest van de dag. De product die ik momenteel gebruik, horen jullie binnenkort meer over. Maar ik kan je alvast verklappen, it’s here to stay! En zwarte huid friendly want het laat geen grijze was achter! De Clarins Total Eye Lift, is here to stay! ❤️

Verkrijgbaar bij Ici Paris xl of Douglas

Buy it here in the US

And here in the UK

Clarins Extra-Firming Energy Day Cream

En dan nu over de dagcrème die beloofd mijn rijpere huid, te verstevigen maar ook laat stralen. En ja al deze goeds kan ik wel goed gebruiken. Nu ik bijna de 40 nadert, merk ik dat fijne lijntjes en vermoeid eruitzien een probleem beginnen te worden. Des te meer redenen om het aan te pakken. Ook de Extra- Firming Energy Day cream ben ik een tijdje aan het gebruiken. Als eerste…..

de verpakking: gemaakt van stevig glas. Met zijn oranje en goud/brons kleurige details oogt het very chic! 👌🏾

Formule: een romige volle crème ” Glow Plus Complex” wordt het genoemd bij Clarins. En dat komt door o.a de 4 super ingrediënten die erin zitten. Zoals Goji berry (energie booster), abrikozen olie (voedzaam), paprika extract (gouden gloed) en Acerola-zaad extract (uitstraling vernieuwt). Maar ook de parelmoerpigmenten (groen, rood, blauw, oranje) die erin zit, zorgen dat licht wordt opgevangen en laat het de huid stralen. Al bij al dus een super crème die de rijpere huid verstevigt, smooth en boost. Waardoor je een frisse jeugdige uitstraling krijgt.

Applicatie: Ik breng het elke ochtend aan als laatste stap van mijn skincare routine. Dus nadat ik mijn oogcrème en serum heb aangebracht.

Mijn ervaring: Na een paar dagen merkte ik dat mijn huid er beter uitzag. Het straalde en had ik een gezonde gloed erop. Sowieso kan ik altijd wel genieten van een wat vollere crème. Mijn huid zuigt het als de ware goed op.

Eindoordeel

Dat er parelmoerpigmenten in zit, heb ik zeker gemerkt. Clarins zegt ook dat alle huidtinten hierdoor onmiddellijk gaan stralen. En dat klopt ook! Alleen denk ik dat het wel belangrijk is dat ze erbij vermelden dat bij de zwarte huid het “zonnebrand effect” oftewel een grijze/witte was aan overhoud. Wat overigens niet meteen te zien is, maar meer na een tijdje wanneer het goed ingetrokken is. Ik merkte het zelf per ongeluk toen ik een dag geen makeup had gebruikt. En waarop vervolgens mijn man aan me vroeg, wat ik op mijn gezicht had zitten. En na een blik in de spiegel was het me duidelijk wat hij had gezien. Om er zeker van te zijn dat het geen toeval was of eenmalige iets. Heb ik meerdere dagen geen makeup gebruikt na het gebruiken van de Clarins Extra-Firming Energy Day Cream en ja bingo!

Vervelend is het niet, en heb ik er ook geen last van. Maar zonder makeup de deur uitgaan, doe ik liever niet 😁. Verder zou ik ook willen dat het kwam met een spatel. Als het nog nieuw is kan je met gemak bij de product komen, maar zodra je er bijna doorheen bent, wordt het wat moeilijker. Misschien ligt het ook aan mijn worstvingers met/in combinatie met wat langere nagels. Maar over de product zelf, kan ik niks negatiefs aan zeggen. Al bij al dus een goed product! En zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij Ici Paris Xl en Douglas

Buy it here and here in the US

Buy it here in the UK

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »