UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » 2019 » De Beste Foundations 2019

De Beste Foundations 2019

Een lijst met mijn favorieten foundations in 2019. Ik heb over het jaar heel wat foundation uitgeprobeerd. Van wat A merken tot wat voordeliger. Ik heb een lijst samengesteld waar ik jullie verteld waarom deze nou precies tot mijn favorieten behoren. Laten we beginnen…

Dior Backstage Face en Body

Om eerlijk te zijn, is dit mijn favorieten op het lijst. Toen Dior De Backstage Face en Body Foundation uitbracht, was ik zeer benieuwd naar de werking. Die overigens geweldig bleek te zijn.

Het heeft een medium dekking maar als je wilt kan het intensiteit zeker opbouwen. Zelf laag na laag blijft het er mooi en natuurlijk uitzien. Voor het blenden gebruik ik een Real Techniques Setting kwast, wat heel makkelijk uitblend. De foundation geeft een mooie frisse look wat ik zeker van hou. En blijft goed zitten gedurende dag.

Wat je moet weten is dat De Dior Backstage Face en Body Foundation in een plastic tube komt. Waar je in moet knijpen. Wees er wel voorzichtig mee dat je niet te hard drukt. Ondanks dat het in een plastic tube komt, (wat het mee reizen handig maakt), heeft het toch een chique uitstraling. De foundation komt in 40 kleuren en retail rond de €41,-.

Lancome Teint Idole Ultra Wear

Ok deze foundation is niet nieuw voor mij. Ik gebruik het al een paar jaren. Maar omdat ik het altijd blijf gebruiken wil ik het toch in deze lijst toevoegen. Kijk hier naar mijn impressie video.

Lancome Teint Idole Ultra Wear is een mooie (full coverage) volledige dekking foundation. Tijdens het aanbrengen gebruik ik een beauty blender. Het blend niet alleen mooi uit maar zuigt als het ware al het teveel gebruikte foundation op. Waardoor je een mooie egale basis krijgt.

Wanneer ik de Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation gebruik, hoef ik niet eerst donkere plekken te corrigeren. De foundation dekt zo goed, dat dit extra stap niet nodig is. Ik gebruik naderhand wel standaard een concealer. Volgens Lancome is de foundation 24 uur lang draagbaar. Ik heb het nooit zolang opgehad. Het maximale aantal uur was voor een bruiloft van vroeg in het ochtend, tot s’avonds laat. Overigens is dit het foundation dat ik gebruik als Make-up Artist bij een Full Glam Look. Vooral voor bruiden is het een goede foundation. Tenminste als ze voor full glam kiezen. Het blijft heel de dag er mooi opzitten en dat zie je terug op de foto’s. Mocht het bij jou wat vettiger ogen, kan je het bijwerken met een beetje poeder.

Het flacon is heel mooi en stevig. Het oogt ook luxe uit. Op het kapje vind je de Lancome roos terug wat een leuke detail is. Verder vind ik het erg fijn dat het een pompje heeft. Dit maakt het gebruik ervan makkelijk en schoon. Begin met 2 pompjes dat is voor mij al voldoende. Anders pak je steeds wat extra erbij. Zo verspil je niet!

De Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation komt in 40 kleuren en retail rond de €48,-.

Maybelline Fit Me Matte Poreless

Helaas heeft dit jaar alleen 1 drugstore of voordeliger foundation mijn lijst gehaald. Er zijn wel wat anderen die ik jaar in en uit blijf gebruiken. Zoals L’oreal True Match foundation. Een zeer goede voordelige foundation.

Dus ik was erg benieuwd naar de werking van De Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation (even diep ademen hoor!) Het heeft een medium dekking en een matte finish. En dat terwijl het niet droog aanvoelt.

Het is te gebruiken op alle huidtypes. Van normaal huid tot een vettige huid. De formule waarin micro poeders gebruikt zijn, helpt met het vervagen van poriën. Maar toch voelt de foundation luchtig aan en blend het erg mooi. Ik gebruik meestal 1 laag want dat vind ik voldoende. Mocht je toch meer nodig hebben, kan je het zeker opbouwen.

De verpakking is wat we een beetje gewend zijn van een voordeliger foundation. Helaas heeft het geen pump, waardoor je moet drukken om het gewenste hoeveelheid foundation te krijgen. Let er dus op dat je niet te hard drukt. Maar voor dit prijs kan je niet alles krijgen.

De Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation komt in best veel kleuren en retail €9,95.

Clarins SOS Primer

Ha! Ik weet wat jullie denken wat doe een primer in deze lijst. Maar ik gebruik Clarins SOS Primer als mijn basis product. Eigenlijk was dit de enige “foundation of bb cream” wat ik gebruikte in de warmende maanden. Lees hier mijn complete review.

Omdat ik in de zomer geen of nauwelijks foundation draag, was ik opzoek naar een andere optie. Via een vriendin kreeg ik te horen over De Clarins SOS Primer. Het is voelt licht aan op het gezicht, dekt imperfecties en geeft het mooiste sunglowed look. Het blend zo makkelijk in, ik gebruik er meestal mijn handen voor. Maar ook met een kwast of beauty blender.

In totaal heb je 7 verschillende tinten, maar ik gebruik deze wat het getinte huidskleur accentueert. Volgens de Clarins PR is het zeker ook te gebruiken op lichtere huidtinten. Ideaal voor een sunkissed look.

De verpakking is een tube, maar wel één met een pomp. Geweldig! Het retail rond €35,-.

Givenchy Teint Couture Everwear

En om het lijst mee te beëindigen hebben we De Givenchy Teint Couture Everwear Foundation. Het is een foundation wat volgens Givenchy en medium dekking heeft. Maar ik ben het daar niet mee eens. Ik vind namelijk dat het een volledige dekking heeft. Lees hier mijn eerdere review.

Zoals we gewend zijn van Givenchy ziet ook De Teint Couture Everwear Foundation er mooi en luxurieus uit. Het heeft een glazen flacon met een pomp.

Verder heeft het een mooie finish en blend het makkelijk in. Zoals ik eerder aangaf vind ik het een volledige dekkende foundation. Lijkt een beetje op de Lancome Teint Idole maar dan matter. Ook hier is het draagbaar voor een aantal uur voordat je enigszins bij moet werken. En perfect voor een glam look.

Givenchy heeft genoeg kleuren uitgebracht dus waarschijnlijk kan iedereen wel zijn geschikte kleur vinden. Qua prijs ligt het wat hoger rond de €52,-

Wat vinden jullie van de beste foundation van 2019 lijst? Laat je mening achter in de commentaren box!

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »