UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Plus Size Sexy in Rood

Plus Size Sexy in Rood

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is sexy-in-red--1440x810.png

Rood vind ik persoonlijk een hele mooie kleur. En elke keer dat ik iets roods aantrek krijg ik complimenten. Het is de kleur van liefde en rozen. Maar ook van gevaar! Stap eens op een feest in een rode jurk, gegarandeerd dat jij de show steelt. Deze rode jurk wat ik aan heb op de foto, is heel simpel. Toch geeft de parels een leuke detail. Simpel maar toch chic!

Shop De Look
Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »