UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » body » Dove Intensive Body Care Bodylotion.

Dove Intensive Body Care Bodylotion.

Dove Intensive Care bodylotion

Hoe kouder de weer, hoe droger de huid! Helaas geld dit ook voor mij. In de winter heb ik erg veel last van een droge huid. En het feit dat ik in de ochtend en s ’avonds doucht helpt ook niet echt mee. Maar ik kan niet anders, deze girl geniet nou eenmaal van een lekkere warme douche. En dat warme water maakt mijn huid alleen maar droger.  Om mijn droge huid zoveel mogelijk te bestrijden gebruik ik altijd een body olie of bodylotion.  Hoewel wij vaak producten van Dove gebruiken, hebben wij deze Dove intensive care bodylotion nooit eerder geprobeerd.

Dus ik was blij toen mijn man thuis kwam met deze Dove intensive care bodylotion. Hij vond ze bij de Kruidvat, en kocht niet één maar twee flacons.

Verpakking

Wat ik zelf van de verpakking vind is dat het rood met goede accenten je ogen pakken.  Dat geeft het naar mijn idee een luxe uitstraling. En ik ben zeer gevoelig voor kleur en looks. Hoe mooier de verpakking hoe sneller ik het in mijn handen zal nemen. En zo ook verder gaat lezen wat het product te bieden heeft. Goed gedaan Dove!  

Dove Intensive care Bodylotion € 3,79 (250ml) bij de Kruidvat

“ Intensive bodylotion voor een zeer droge huid”  

Dit zegt Dove er zelf over: 

Dove Intensive Body Lotion bevat ons unieke DeepCare Complex, een combinatie van huideigen voedingsstoffen en rijke essentiële oliën die de huid vanuit de celkern* herstellen.* Tot in de bovenste laag van de opperhuid 

Inmiddels gebruiken we deze lotion al een twee weken. Ik zeg WE, omdat heel het gezin er gebruik van maak.  

Wat me als eerste opvalt is het vertrouwde Dove geur heeft.  Bij het aanbrengen smeert het gemakkelijk en trekt het snel in. Ik vind het fijn dat ik er geen plakkerige handen aan overhoudt. Mijn huid voelt verzorgt en gehydrateerd aan. En mijn huid blijft ook zo voelen tot mijn volgende douche beurt.  En dan smeer ik mezelf opnieuw in. Of het ook de 24 uur test door staat weet ik helaas niet. Want zoals ik zei, Ik doucht s ’avonds ook.  Wat ik jullie wel erbij kan zeggen is dat, heel het gezin het een goede bodylotion vindt. En dat is ook wel te merken want flacon 1 is bijna op.  

Wij blijven het in ieder geval gebruiken, en echte aanrader.

-x- Suyen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »