UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » feestdagen » Glitters en pailletten voor de feestdagen

Glitters en pailletten voor de feestdagen

Glitters en pailletten voor de feestdagen

En laat de feest stemming maar beginnen! Voor zover dat mogelijk is natuurlijk. Want dit jaar moeten we het net wat anders aanpakken. Maar dan nog is het doel om ondanks alle beperkingen er een leuke en vooral warme feestdagen van te maken vol met glitters en pailletten.

Normaliter vieren we kerst altijd met the big family. En als ras echte Antiliaan gaan we langs bij andere familieleden en vrienden. And we like to make it big! Hoe glamorous hoe beter!!

Dit jaar vieren we het thuis, alleen met ons gezinnetje. De huis is trouwens al goed versiert en hoor je af en toe tijdens het koken wat kerst liedjes uit de speakers. 🤩🤩 lekker gezellig!

Op kerstnacht herdenken we dat Jezus geboren is en zingen we praise songs. Want ook al lijkt het alsof 2020 niks heeft om dankbaar voor te zijn, besef ik dat dit niet helemaal waar is. Er is zoeveel om dankbaar voor te zijn. Bijvoorbeeld mijn gezin, familie, vrienden en kerk 🥰🥰.

Op kerstdag trekken we iets moois aan vol met glitters en pailletten, en wordt de dag gevuld met lekker eten, kadootjes uitpakken en muziek. En om de dag goed af te sluiten kijken we een kerstfilm. Tweede kerstdag uitslapen! En daarna pakken we het eten weer op 😅😅, maar dan wel in onze foute kerstkleren. Lekker chill and comfy 🎄🥰

Hoe vieren jullie kerst dit jaar?

Glitters en pailletten voor de feestdagen

Wat draag ik:

Lange Blazer – Happy Size

Over de knie laarzen – Asos

Legging – Asos

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »