UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » grafisch paroon » Zo Combineer Ik Een Grafisch Blouse

Zo Combineer Ik Een Grafisch Blouse

Zo Combineer Ik Een Grafisch Blouse

Over het algemeen draag ik maar weinig print of drukke patronen. Maar deze zwart/wit grafisch blouse van Happy Size vind ik echt een Eye catcher. En alles eraan schreeuwde letterlijk mijn naam….. Suyen Suyen Suyen.. hahah hoor jij het ook? 🤩🤩

Ik heb ervoor gekozen om het te combineren met deze modieuze cognac kleurige sweatpants met galonstreep aan de zijkant. Lekker neutraal en creëert een mooie balans met de grafisch blouse. Alles zit overigens heerlijk, je hebt de comfortabelheid van de sweatpants en de casual chic van de grafische blouse, Match made in fashion land!!

Voor allebei de items draag ik maat 50. In principe zou maat 48 ook passen, maar ik ben niet vies van een oversized look.

Hoe stijl jij een grafisch patroon?

blouse – Happy Size

Sweatpants – Happy Size

Lange jas – Paprika Fashion

Witte turtleneck – Vero Moda

Chelsea boots – Asos

Pet – Hipspul.Els

Tas – Vince Camuto

Zo Combineer Ik Een Grafisch Blouse
Zo Combineer Ik Een Grafisch Blouse

Lees ook: Favorieten Hippe Grote Maten Winterjassen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »