UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » beha » Zo Hoort Een BH Te Zitten|Lingerie Passessie Bij Naron

Zo Hoort Een BH Te Zitten|Lingerie Passessie Bij Naron

Zo Hoort Een BH Te Zitten|Lingerie Passessie Bij Naron

Wist jij dat 70% van vrouwen een verkeerde bh maat dragen? Nou dat is iets wat ik niet eerder wist. Tot dat ik een lingerie passessie deed hij Naron. Wat ik wel wist was dat de bh’s dat ik droeg geen/voldoende steun meer gaven. Het was dus tijd voor een nieuwe bh en natuurlijk in de juiste cupmaat.

Lees ook: ” Tips En Tricks Voor Online Shoppen

Gelukkig kon ik terecht bij Naron een grote cupmaat speciaalzaak gelegen in hartje van Breda. Van eigenaressen en tevens zussen Nathalie en Sharon kreeg ik een warm Brabantse welkom in hun mooie lingerie zaak. Daar kreeg ik een rondleiding en kreeg ik het verhaal te horen hoe Naron is ontstaan. Daarna was het tijd voor de passessie en legde Nathalie mij de fijne kneepjes bij het vinden van de juiste cupmaat voor. Wat een openbaring! En enigszins ook schaamte, want als ik kijk naar de before & after, kan ik niet geloven dat ik er zo bij liep! Kijk je mee?

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »