UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » christmas movies » Kerst op Netflix, De leukste kerstfilms en series 2020

Kerst op Netflix, De leukste kerstfilms en series 2020

Kerst op Netflix, De leukste kerstfilms en series 2020

Netflix zorgt ervoor dat we ook dit jaar al vroeg in de kerst stemming komen. We kunnen weer gaan genieten van nieuwe kerstfilms en series. En zoals jullie ondertussen wel gewend zijn, deel ik ook dit keer mijn favorieten.

Want tja..,Suyen loves Christmas en dat mag iedereen weten 🥰. En geloof me, mijn familie wordt overladen met some Christmas Joy! Hoe eerder je in de kerst stemming ben, des de gezelliger de boel wordt. Vandaar dat bij ons de kerstboom al staat. En de huis versierd met lichtjes en kerstversieringen. En zeg nou eerlijk, na zo’n akelige jaar mag dat wel! Maar nu snel naar de films…

Kerst op Netflix, De leukste kerstfilms en series 2020

Almost Christmas

Deze zwarte familie probeert ondanks de verlies van een geliefde de kerst spirit er in te houden. Maar of het lukt is nog maar de vraag? Want wat nou als je niet kan opschieten met iedereen in je familie? En dan heb je ook nog die gekke tante (gespeeld door niemand minder dan Mo,Nique ) die of iedereen in elkaar wil slaan of probeert te vergiftigen met haar geweldige kookkunsten.

Kerst op Netflix, De leukste kerstfilms en series 2020

Operation Christmas Drop

Wat doe je als je baas jou kerstplannen in de water gooit? Letterlijk! Want de kerstdagen spendeer je op een militairen basis rondom eilanden. Sneeuw en white Christmas worden in geruild voor kokosnoten en vallende kerstpakketjes. Gelukkig kan je liefde overal vinden.

Jingle Jangle

Een heuse topper met vind ik zelf. En niet alleen omdat het gespeeld wordt door zwarte acteurs en dat er op Afrikaanse muziek wordt gedanst 😊 wat natuurlijk ook wel eens leuk is om te zien. Het Doet me een beetje denken aan The Christmas Carol. Met dezelfde soort personage van een grumpy old man dat niet echt van kerst kan genieten. Maar net als elke feel good film heeft deze ook een goede eind, en wordt kerst gered!

Home for Christmas

Johanne een ordinary lieve verpleegster waarvan haar hart is gebroken. Vriendinnen proberen haar te helpen en koppelen haar met de raarste mannen. Op kerst liegt ze uit schaamte tegen haar familie dat ze een vriend heeft. Nu nog ff snel een vriendje zoeken.

Sugar Rush Christmas

Ben je gek op bakken dan is dit echt je ding! Verschillende teams gaan strijden wie de beste, mooiste en lekkerste lekkernijen kan bakken voor de feestdagen. Ik zou zeggen bakken maar!

Lees ook: ” De Beste Kerst Films Op Netflix 2019 ”

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »