UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » liquid brightening concealer » Rare Beauty Review en Swatches By Selena Gomez

Rare Beauty Review en Swatches By Selena Gomez

Rare beauty is de nieuwe beauty merk van Selena Gomez. **Update** De producten van Rare Beauty kunnen sinds kort besteld worden via de website van Sephora Frankrijk. En wordt alles netjes tot aan je deur geleverd! Helaas is het nog niet fysiek te koop in Nederland, maar hopelijk gebeurt dit wel snel want ik kan je alvast verklappen dat het een hele mooie merk is met fijne producten. Deze geluksvogel (ikke dus 😜) heb alvast een paar producten mogen uitproberen! En in deze artikel vertelt ik alles over Rare Beauty en mijn ervaring met de brand.

De producten die ik in deze artikel ga reviewen zijn:

Verder hebben ze ook de volgende producten in de collectie:

Shop it here

Rare Beauty Review en Swatches By Selena Gomez
Rare Beauty Foundation & liquid highlighters

Wil je liever Rare Beauty goodies in actie zien? Dat kan! Mijn first impression video over de merk staat al live op mijn YouTube kanaal.

Rare Beauty By Selena Gomez Review & Swatches
Zie Rare Beauty producten in actie

Over het merk

“ I created this brand to help break down the unrealistic standards of perfection that exist in the beauty world today.” by Selena Gomez

In de woorden van miss Gomez here self is ze dus Rare Beauty begonnen om de onrealistische standaarden van perfectie te doorbreken. Ook geeft ze aan dat beauty in elke vorm en maat komt. Daarom is Rare Beauty gecreëerd om ieder met zijn eigen unieke capaciteit te verwelkomen en goed te laten voelen in makeup! Mooi gedachten! Love that!

Rare Beauty Review en Swatches By Selena Gomez

Liquid Touch Weightless Foundation

De liquid touch weightless foundation (€33,-) is beschikbaar in 48 tinten. Een betere kijk naar de tinten en swatches vind je hier!

Verpakking: prachtig! Heeft dat minimaliseerde aesthetic look wat nu zo geliefd is. Een doorzichtige flacon (die de tint van de foundation verklapt) met gouden en beige accenten. Verder is de applicator schuin wat handig is om preciezer aan te brengen. Een nadeel van deze mooie verpakking is dat het snel vies kan worden. Zoals je kan zien op de foto hieronder! Ook ging één van de donkere tinten lekken. Waardoor alles vies werd. Je kan ze dus beter rechtop bewaren.

Rare Beauty vuile foundation fles

Formule/textuur: gecontroleerd vloeibaar loopt niet uit! Een foundation die zo licht is dat je het bijna niet voelt zitten. Verder heeft het een natuurlijke dekking. Die je kan opbouwen tot medium tot volle dekking.

Mijn ervaring: Wat een prachtige foundation! Heel natuurlijk! En ja het is inderdaad erg luchtig en voel je het haast niet zitten. Ik breng één laag aan als ik voor een natuurlijke look ga. Op dagen dat ik meer dekking wenst bouw ik het op met nog een laag. Zoals je in mijn first impression video kan zien droog het aardig snel op en vind ik het fijner om met een vochtige beauty blender het aan te brengen en niet met een make-up kwast.

Verder is het ook mooi met en zonder primer. Helaas heb ik de Rare Beauty Optimist Illuminating Primer (€29,30,-) niet, maar gebruik ik mijn trouwe Instant Poreless Primer van Clarins en dat gaat ook vlekkeloos.

Rare Beauty Review en Swatches By Selena Gomez
Rare Beauty Liquid touch brightening concealer

Liquid touch brightening concealer

Liquid Touch Brightening concealer (€27,-) is ook beschikbaar in 48 tinten.

Verpakking: het zelfde als de Liquid weightless foundation alleen kleinere formaat. En is de vorm van de dop en applicatie anders.

Rare Beauty dop vergelijking Liquid touch weightless foundation & Liquid touch brightening concealer
Applicator van Rare Beauty Liquid touch brightening concealer

Formule/textuur: een hydraterend makkelijk op te bouwen concealer. Die zonder enige moeite vlekkeloos zich laat blenden. Meer dekking nodig? Geen probleem! Een tweede en derde laag gaat met gemak er net zo makkelijk erop!

Mijn ervaring: de concealer is zo natuurlijk dat ik de eerste laag niet meer zag en voelde. Pas bij de derde laag kreeg ik een medium coverage. Het fijne is dat de Liquid touch brightening concealer niet tussen je fijne lijntjes blijf zitten. En oogt het niet cakey! Het blenden gaat ook heel makkelijk en voelt heel licht aan. Erg fijn! Persoonlijk zou ik het niet erg vinden als het meeteen bij de eerste laag iets meer dekking gaf. Maar als ik kijk naar de concept van Rare Beauty, begrijp ik het volkomen!

Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer

Positive Light liquid luminizer (€27,-) is beschikbaar in 8 kleuren.

Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer

Verpakking: het zelfde als bij de foundation en concealer. De verschil zit in de grote van de flacon en de vorm van de applicator.

Formule/textuur: een zijden zachte liquid highlighter die aanvoelt als een tweede huid. Geeft een glowy finish.

Mijn ervaring: De kleuren die ik heb zijn Captivated en Reflect. Zoals je hierboven kan zien zijn ze goed gepigmenteerd. Aan een beetje heb je meer dan genoeg. Één tip, verspreid en blend het uit op de achterkant van je hand voordat je het aanbrengt. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid dat je gebruikt.

Deze tinten passen allebei heel mooi bij mijn huidskleur. Ik gebruik ze als een highlighter maar ook als basis onder mijn blush. Doordat ze allebei een rosy tint hebben staat dat ook heel mooi.

Rare Beauty liquid touch weightless foundation & luminizer

Mijn oordeel over Rare Beauty

Rare Beauty is een mooie merk met prachtige producten. Die precies kloppen met de concept van de merk. Qua aesthetic heeft het dezelfde feel als Fenty Beauty. Je kan merken dat Selena Gomez over de collectie heeft nagedacht.

Rare Beauty verdient om die reden een plek in mijn favorieten makeup merken en kan ik niet wachten om meer producten uit te proberen. Net als hun recente Stay Vurneable collectie.

Al deze producten zijn te bestellen via Sephora Frankrijk website.

Welke producten zou jij willen van Rare Beauty?

Lees ook: ” Nabla Skin Realist Tinted Balm & Cutie Collection 2021

The Ordinary Hoe Gebruik Je Het? Handleiding

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »