UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » benefit » Wat Zit Er In My Make-up Tasje

Wat Zit Er In My Make-up Tasje

Wat Zit Er In My Make-up Tasje

Het is weer een tijd geleden,(denk zelf jaren) dat ik deelde welke makeup producten ik eigenlijk elke dag gebruik. As part of the job, heb ik de voordeel om aardig wat beauty producten uit te proberen. En die reviews vind je hier regelmatig terug. Maar welke van deze producten zitten nu daadwerkelijk in mijn make-up tasje en worden dus dagelijks gebruikt? Ik ga nu letterlijk mijn make-up tasje erbij pakken zodat ik niks per ongeluk toevoeg of weglaat. Oh ja willen jullie weten wat ik allemaal gebruik aan huidverzorging producten, laat hier onder👇🏾 in de commentaren box een ❤️ achter! Here we go..

Foundation en Concealer

De foundation die ik nu elke dag gebruik is Nabla Skin Realist tinted balm. Sinds ik de Youtube video review over Nabla filmde ben ik hooked! Je kan ook hier mijn review terug lezen. Met zijn licht tot medium dekking vind ik het perfect! Ik gebruik 2 pompjes en dat is meer dan genoeg. Verder blend het niet alleen makkelijk in, maar voelt ook erg licht aan. En op de dagen die ik meer dekking wil, dan kan ik het met gemak een extra laagje aanbrengen. Oneffenheden verdwijnen als de zon, terwijl die een prachtige natuurlijke glow achterlaat. Verder heb ik hier twee tinten van, Tan en Deep. Deep is toch mijn favoriet.

Daarnaast gebruik ik nu Tarte Shape Tape concealer. Deze concealer heeft een volle dekking met een matte finish. Dus heb je een wat drogere huid, dan zou ik deze niet aanbevelen. Gebruik dan iets met meer hydratatie, zoals Elf hydarting Camo concealer of Clarins Everlasting concealer. Verder breng ik de Shape Tape concealer met kleine dotjes aan op de plekken die ik wil bedekken, zoals onder mijn oog. En wacht ik nooit te lang met blenden omdat het best snel opdroogt. Met een vochtige beautyblender gaat dit vlekkeloos.

Contour, Blush, highlight en bronzer

Ok nu is het tijd om weer kleur en vorm te gaan aanbrengen. En omdat deze product zo makkelijk in gebruik is, doe ik nu dagelijks contouren. Met Makeup by Mario softsculpt shaping sticks. Zij zijn ideal, vol met pigmentatie en makkelijk in gebruik. En als bronzer pak ik mijn trouwe Fenty Beauty Coco naughty bronzer poeder.

Voor blush en glow gebruik ik voor het gemak één palette Smashbox Cali Kissed. In de palette zitten drie blushers en drie hightlighters. Deze palette is perfect voor alle huidtinten. Ik mix altijd Persimmon en Dragon fruit samen 👌🏾. En als hightlighter gebruik ik altijd Crank it up.

Shop this post

Ogen en wenkbrauwen

Momenteel gebruik ik Benefit Goof proof brow pencil in de kleur 3,5. Deze kleur is niet te licht en niet te donker. Ook als makeupartist heb ik deze kleur standaard in mijn koffer, het past bij diverse huidskleuren. Daarnaast breng ik een beetje highlighter aan onder mijn wenkbrauwbeen. Oogschaduw is niet iets wat ik dagelijks gebruik. Wat ik wel doe is bronzer aanbrengen in mijn oogplooi voor extra demensie. Tenslotte is het tijd voor mascara. Maybelline The Falsies Lash Lift geef mijn wimpers voldoende lengte, krul en volume.

Lippen

De enige make-up producten die ik dagelijks switch zijn de lip producten. Soms wil ik een Glossje en andere keer toch wel een matte lippenstift. Ook vind ik het fijn om te experimenteren met diverse kleuren. Vandaag rood en morgen toch wel een nude kleurtje. Wat er nu in mijn make-up tasje zit aan lipproducten zijn: Chanel Rouge Allure Intense 102, Yves Saint Laurent Beauté  Tatouage Matte stain 201, Clarins Natural Lip Perfector in kleur 19 en 17, Givenchy Liquid balm gloss in 14 en 18. Tenslotte heb ik nog als laatste Kiko Dolce Diva Glam-Lips Stylo in de kleur ladylike mauve.

Lippenpotlood gebruik ik niet zo vaak alleen voor wanneer ik de perfecte nude lip wil gebruik ik Charlotte Tilbury Pillowtalk Lip Cheat in deep. Dit is de mooiste, diepste, romigste en fijnste bruine lip potlood everrrrr!

Settingspray

Nu alles erop zit wil ik dat het natuurlijk heel de dag goed blijft zitten. Ik switch tussen twee settingsprays, Urban Decay All nighter en Clarins Hydrating multi-protection mist.

En dit was het beauties, dit is eigenlijk wat er momenteel in mijn make-up tas zit. Nou ben ik heel benieuwd naar wat jij allemaal gebruik. En is er een product wat jij vind dat ik die zeker moet uitproberen, zet het hieronder 👇🏾 in de commentaren box. ❤️❤️

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »